Priprema
Vlašac se koristi uz jaja, salate, umake, krem sireve ili supe. Osetljiv je na toplotu pa ga dodajte na kraju pripreme ili pre samog serviranja.
- Čuvati: na suvom mestu
- Trajanje: 2 godine
- Pakovanje: Kesica 3g
• Monozačini •
Varjačom promešajte umake, s dve ruke salatu ili bacite jaja na vruće ulje, a za onaj finalni dodir i šmek blagog ukusa luka, odaberite Vegeta Maestro vlašac. Uvek ga dodajte na samom kraju kuvanja kako bi mirisi i ukusi prvog zalogaja bili pravi užitak.
Vlašac se koristi uz jaja, salate, umake, krem sireve ili supe. Osetljiv je na toplotu pa ga dodajte na kraju pripreme ili pre samog serviranja.
Spremili smo ti zgodne male kvizove s kojima ćeš otkriti recepte koji najbolje odgovaraju tvom raspoloženju. Nakon što ih ispuniš, uživaj u čitavom nizu finih jela za svoje sadašnje i buduće gladne emocije.